Autoservis Jan Sejk Turovec

GDPR

Ochrana osobních údajů dle zásad GDPR

Vážení klienti,
abych mohl plnit závazky ke svým klientům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. K tomu sděluji:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 [GDPR] je správcem Jan Sejk.
  • Vaše osobní údaje zpracovávám z důvodu vyřízení vašich objednávek a řešení reklamací.
  • Zpracovávám vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po dobu trvání záruční doby.
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 [GDPR]
  • Abych vás mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který mně poskytujete a který můžete kdykoliv odvolat.
  • Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.
  • Při zpracování vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani profilování.
  • Nejmenoval jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil jsem zpracováním vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Nemám v úmyslu předat vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vaších osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR.

V Turovci 25. 5. 2018

Reference

Spolehlivý a komplexní servis s garancí jistoty.

Oli Hoffi

Pořádná a poctivá práce ověřená lety, lidé, kteří vědí co dělají. Doporučuji všem z okolí. Po pěti letech od poslední návštěvy se nic nezměnilo a to dobře 👍👍👍.

Tommycar

Jsou šikovný. Do práce chodí i o víkendu, když je potřeba. Mohu jen doporučit. Díky.

David Pivoda

Vzorný přístup k zákazníkovi.

Martin Menhart

Super ochotný lidi.

Láďa Hejný

Velmi dobrý autoservis. Kvalitní služby a vstřícný personál... Odtahy pojišťovny a autorizovaný servis. Dražší služby...

Tomas Muaddib Ciffra

Zastavila jsem se zde náhodou během návštěvy tohoto kraje, takže nemohu moc hodnotit. Nicméně jsem potřebovala dofouknout měkčí pneu, velmi ochotně zkontrolovali všechna kola, dofoukli-zdarma!

Silva P.

Výměna filtrů a olejů, až na drobné dvě chyby, které ale byly obratem odstraněny, spokojenost. Doporučuji.

Libor Jiránek

Spokojenost.

Jiří Platil

Autofit logo
Autoservis Sejk Turovec logo
Autoservis Jan Sejk Turovec - adresa

Autoservis Jan Sejk
Člen konceptu Autofit ©
Turovec 83
39121 Turovec

Autoservis Jan Sejk Turovec - telefon

+420 777 765 761

Autoservis Jan Sejk Turovec - otevírací doba

Po-Pá: 7:00 - 17:00
So: dle dohody

Autoservis Jan Sejk Turovec - adresa

Autoservis Jan Sejk
Člen konceptu Autofit ©
Turovec 83
39121 Turovec

Autoservis Jan Sejk Turovec - otevírací doba

Po-Pá: 7:00 - 17:00
So: dle dohody

Autoservis Jan Sejk Turovec - telefon

+420 777 765 761

IČO: 11341068   I   DIČ: CZ6303301774